Következő koncertek

Híreink

Csajkovszkij, Farkas Ferenc, Respighi és Górecki a Somorjai-bérlet első hangversenyén

Csajkovszkij, Farkas Ferenc, Respighi és Górecki a Somorjai-bérlet első hangversenyén

A Somorjai-bérlet nyitóestjén az Alba Regia Szimfonikus Zenekar vonóskara lépett közönség elé a Szent István-teremben. A hangverseny első felében három XX. századi kompozíció, míg a második felvonásban a vonószenekari repertoár egyik alapműve, az est címadó darabja, Csajkovszkij reprezentatív, négy tételes Vonósszerenádja csendült fel.

A zene szárnyán egészen Csehországig!

A zene szárnyán egészen Csehországig!

A Farkas Ferenc-bérlet első hangversenyén a Vörösmarty Színházba ellátogatók az Osztrák-Magyar Monarchia romantikus mesterei, Antonin Dvořák és Bedřich Smetana kompozícióit hallgathatták Horváth Gábor karmester vezénylésével. A koncert előtt Ruff Tamás, a zenekar igazgatója köszöntötte a közönséget, a művekről és szerzőikről rövid összefoglaló keretében dr. Szabó Balázs művészeti tanácsadó beszélt.

Évadajánló zenebarátoknak

Évadajánló zenebarátoknak

A megszokott bérletek mellett több új sorozatot is indít az Alba Regia Szimfonikus Zenekar az idei hangversenyévadban, a bérletekhez új, rugalmas konstrukciókban juthatnak hozzá a zenebarátok. A koncerteken hallható művekről, a helyszínekről, a fellépő művészekről is hallhattak a sajtó képviselői a szeptember 2-án tartott tájékoztatón

Koncertek, események ahol legközelebb találkozhat velünk. Jöjjön el!

Online tartalmak

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként koncertjeinkről!

Álláshirdetés

Jegyvásárlás