Jegyfoglalás/Jegyvásárlás

Telefonon vagy e-mailben az alábbi elérhetőségeken:

Kerekes Beáta
+36-70-509-8805
+36-22-503-503
jegyiroda@arso.hu

Személyesen:
A Zenekar jegypénztárában, a Vörösmarty Színház előcsarnokában (8000 Székesfehérvár, Fő utca 8.).

Nyitva tartás:

Hétfő-Kedd: 10-18

Szerda-Csütörtök: 14-18

Péntek: 10-14

A színházban zajló koncertek kezdése előtt egy órával nyitunk. Külső helyszíni koncertek esetén jegyvásárlás a kezdés előtt 30 perccel lehetséges.

Online:
Váltson jegyet előadásainkra online, közvetlenül az Alba Regia Szimfonikus Zenekar honlapján, az InterTicket országos jegyirodai hálózatában valamint a jegy.hu oldalon!

Jegyárak:

Farkas Ferenc-sorozat koncertjeire: 3.900 Ft / 3.200 Ft / 2.400 FT

Somorjai Ferenc-sorozat koncertjeire: 2.900 Ft

Az ARSO székházban tartott koncertekre (Kérdezd a zeneszerzőt!, Kérdezd a karmestert!): 2.500 Ft

6 éves kor alatt bármely koncertre: 500 Ft

A már megvásárolt jegyeket csak műsorváltozás esetén cseréljük, illetve váltjuk vissza! Telefonos jegy- és bérletrendelését nyitvatartási időben fogadjuk. Jegyinformációs vonalaink esetleges túlterheltsége esetén kérjük szíves türelmüket. A beérkezett e-mailekre szintén hétköznap, nyitvatartási időben válaszolunk.
A bérletvásárlás csak személyesen lehetséges! Megértésüket köszönjük.

Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el! A megvásárolt színházjegyeket csak az előadás elmaradása esetén váltjuk vissza! Ebben az esetben a jegy csak a színház jegypénztárában, az előadásra vonatkozó határidőn belül váltható vissza. A jegy cseréje vagy visszaváltása nem lehetséges!

Tájékoztatjuk, hogy a jegy megváltásával a jegytulajdonos elfogadja és betartja a rendezvény helyszínének házirendjét és biztonsági előírásait. A jegy megvásárlásával elfogadja, hogy az értékesítő munkatársunknak leadott e-mail címre zenekarral kapcsolatos hírlevelet küldhessünk.

Az előadás kezdete után érkezők csak a szünetben foglalhatják el helyüket, szünet nélküli előadás esetén a későn érkezők számára ez nem garantált.

Felhívjuk figyelmét, 7 éven aluli gyermek az esti előadásokat csak szülői felügyelet mellett látogathatja! Az előadáson kép- és hangfelvétel készítése tilos!

Szabadtéri rendezvényre vonatkozó szabályzat eső esetén

Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmaradásáról legkésőbb a rendezvény napján kezdés előtt négy órával az www.arso.hu honlapon, illetve a Zenekar Facebook-oldalán közleményt adunk ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a rendezvény megtartására készülünk. Fenntartjuk a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt a helyszínen is lemondjuk.

Helyszíni kedvezőtlen időjárás esetén: a) Szünet nélkül játszott rendezvény esetén: a rendezvény megtartottnak tekintendő, amennyiben a rendezvény fele lezajlott. b) Amennyiben kedvezőtlen időjárás miatt a rendezvény az első rész végét megelőzően szakad félbe, és a rendezvény nem kerül megtartásra, a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja és helyszíne a fent említett weblapokon olvasható. Fenntartjuk a jogot, hogy a rendezvényt – tartósan kedvezőtlen időjárás esetén – a kijelölt esőnapon más, fedett helyszínen tartsuk meg, amennyiben erre lehetőség van. c) Ha a szabadtéri rendezvény tartós kedvezőtlen időjárás miatt meghiúsul, az említett honlapokon közleményt adunk ki a jegyek visszaváltásának lehetőségéről.

Hírek

Videók