Újra kötelező a maszkviselés!

 

Döntött a Kormány: november 20-tól újra korlátozásokat vezetnek be a koronavírus-járvány negyedik hullámának megfékezése érdekében. Péntek éjféltől zárt térben ismét kötelezővé teszik a maszkhasználatot, közigazgatási szolgáltatást igénybe vevőknél, a szolgáltatásoknál, ahol ötnél többen vannak egy helyen és az üzletekben, a levéltárakban, a múzeumokban, a mozikban, a színházakban, így az Alba Regia Szimfonikus Zenekar hangversenyein is.

 

 

Kedves Közönségünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Közlöny 2021. november 18-án megjelent 209. számában közzétett legújabb járványügyi jogszabályok a koncertlátogatási rendelkezéseket is érintették. Ennek megfelelően a 2021. november 20-ától irányadó jogszabályi rendelkezések értelmében a hatodik életévét be nem töltött kiskorú, valamint értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve autizmus spektrumzavarral élő személy kivételével minden nézőnk köteles orrát és száját egyaránt eltakaró  maszkot viselni.

A maszkviselési kötelezettség betartatása koncertjeinken az Alba Regia Szimfonikus Zenekar kötelessége, így ettől a szabályozástól nem áll módunkban eltérni.

A jelenleg hatályos rendeletek a védettség igazolását továbbra sem írják elő!

Mindannyiunk egészségének biztonsága érdekében és közös társadalmi felelősségvállalásunk jegyében megkérjük Önöket, hogy akiknek hőemelkedése vagy láza van, lehetőleg ne jöjjenek el a koncertre. Ezesetben, kérjük, az előadás előtt az jegyiroda@arso.hu címen jelezzék, hogy nem tudnak részt venni a programon.

Arra bíztatjuk Önöket, hogy részesítsék előnybe az internetes jegyvásárlást, amelyet kényelmesen, biztonságosan akár otthonaikból a https://arso.jegy.hu oldalon tehetnek meg.

Vigyázzunk egymásra!

 

 

 

Hírek

Videók