Új időpontban tartjuk a PartiTúra Ifjúságisorozat 3. és 4. előadását!

Az időpontváltozás miatt az előadások műsorát is megcseréltük!

Az előzetesen meghirdetettekkel ellentétben január 23-án és 24-én tartjuk a PartiTúra Ifjúsági Hangversenysorozat harmadik és március 6-án és 7-én a bérlet negyedik koncertjének előadásait. Az időpontok sajnálatos előrehozása miatt változik a műsor is: először A jelen hangjai II. koncertet, majd tavasszal a Fehérlófiát tűzzük műsorra.

Hamarabb láthatják és hallhatják a fehérvári fiatalok a PartiTúra Ifjúsági Hangversenysorozat előadásait a szeptemberben meghirdetetthez képest. Az évad előzetes tervéhez képest nem a PartiTúra-sorozat az első, aminek időpontját az idei évben módosítania kellett zenekarunknak, de szeretnénk biztosítani közönségünket arról, hogy működésünk továbbra is zavartalan!

Az ifjúsági hangverseny harmadik előadására január 23-án és 24-én kerül sor, a már jól ismert 9, 10.30 és 12 órás kezdettel, hat alkalommal, míg a negyedik előadásra március 6-án és 7-én ugyanilyen beosztással az ARSO Székházában. Természetesen az előadásokra a megváltott bérletek és jegyek is érvényesek! Az időpontok módosítása miatt a műsoron is változtnunk kellett: előbb A jelen hangjai II. előadást, majd a Fehérlófia előadást tűzzük műsorra.

Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, reméljük mielőbb viszontlátjuk Önöket!

Találkozunk január 23-án, mi már nagyon várjuk!

 

 

Hírek

Videók