PartiTúra EXTRA

Az otthon – zenés családi kavalkád a Csónakázó-tónál!

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a jelenlegi helyzet ellenére igyekszik az adott jogszabályi keretek között kiszolgálni a komolyzene kedvelő közönség igényeit, kiemelt figyelmet szentelve az ifjúság zenei ízlésének formálására.
Októberben az iskolákban zajló szigorítások, szabályozások miatt sajnálatosan nem tudja elindítani a gyermekeknek, fiataloknak szóló PartiTúra Ifjúsági Hangversenybérletét, így a Mediterrán szépségek című koncert egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.
A zenekar azonban nagyon fontosnak tartja a gyerekek zenei nevelésének folyamatosságát.
A helyzet ismeretében különös felelősség hárul e tekintetben is a szülőkre, nagyszülőkre, nekik kell gondoskodniuk a gyermekeik, unokáik hasznos időtöltéséről. Ebben kíván segítségükre lenni az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, mely “Az otthon” – zenés családlátogatás címmel hívja és várja a gyermekeket, családokat 2020. október 2-án pénteken 15.30 órától a Csónakázó-tó szigetére.
A helyszínen felállított kis színpadra igazi különlegességekkel készül a zenekar: vidám klasszikus zenei válogatás szólal meg Delibes, Haydn, Mozart, Anderson, Strauss, Doyle műveiből.
A zenekar a délután folyamán a 45 perces műsort 16.30 és 17.30 kezdéssel is megismétli, hogy a diákok, a családok számára érthető formában közvetítse és hozzájuk közel vigye a klasszikus zene szeretetét. A király mulat, Gyerekszimfónia, Az öreg morgó medve, A keringőző macska, Az írógép, Harry Potter… csak néhányat említve meg a színes és élvezetes programból. Az együttes további meglepetésekkel is készül az ingyenes rendezvényre!

Vigyázzunk egymásra és töltsük el együtt a szabadban ezt a kellemes délutánt!

(A program rossz idő esetén elmarad!)

Hírek

Videók