Mats Gustafsson világhírű szaxofonos koncertjével indul az ARSO Kortárs Zenei Műhelye

A világhírű jazz szaxofonos, Mats Gustafsson, a kreatív jazz és kortárs improvizatív zene egyik legnagyobb alakjának koncertjével indul az ARSO Kortárs Zenei Műhelyének első évada október 16-án, szombaton 19 órakor rendhagyóan, az ARSO Székházában.

 

Mats Gustafsson 1964 -ben született Umeå -ban, Észak -Svédországban. Szaxofonos, improvizátor és zeneszerző. Egyéni művészek és nemzetközi turnék és projektek mint például a Sonic Youth, a Merzbow, Jim O´Rourke, Barry Guy, a Otomo Yoshihide, Yoshimi, Peter Brötzmann, Neneh Cherry, Chrsitian Marclay, ALbert Oehlen, Ken Vandermark és a FIRE !, THE END, LUFT, ANGUISH és Gush, a The Underflow, a Boots Brown, a svéd Azz és a Fake projekt, vagy a BNNT aktív résztvevője, kísérője. Több mint 2000 koncertet és 250 lemezprodukciót jegyez már Európától, Ausztráliáig.

1 Mats Gustafsson®

A svéd jazz zenész koncertje ezen a héten Székesfehérváron lesz hallható az Alba Regia Szimfonikus Zenekar otthonában. Az október 16-án, szombaton 19 órakor kezdődő esemény házigazdája Kiss György, a művészeti vezető Dobri Dániel.

Kedvezményes jegyek elővételben október 15-ig korlátozott számban kaphatók a https://arso.jegy.hu oldalon online és a Vörösmarty Színházban található jegyirodában (H-P 10-18 óráig)

 

2

Hírek

Videók