Ingyenes a Musica Sacra

PÉNTEKEN DÉLUTÁNRA ELFOGYTAK AZ INGYENES JEGYEK A MUSICA SACRÁRA

Augusztus 12-én, vasárnap 21 órától ingyen láthatják a Musica Sacra hangversenyét a komolyzene kedvelõk a Nemzeti Emlékhelyen. A belépõk pénteken délutánra elfogytak. Az elõadásra korábban megváltott jegyek árát mindenkinek visszatérítik. Három héten át, 2018. augusztus 13-tól augusztus 31-ig válthatnak vissza minden jegyet készpénzre az Alba Regia Szimfonikus Zenekar jegypénztárában hétfõtõl-péntekig 10.00-18.00 óra között.

musicasacra01

A Musica Sacra komolyzenei koncertjén ebben az esztendõben Rossini Petite messe solennelle (Kis ünnepi mise) címû remeke csendül fel olasz vendégszólisták és az egyesített kórus elõadásában, Ács János vezényletével. Ennek a koncertnek lehetnek részesei a hallgatók – a szervezõk döntése értelmében ingyenesen.

Az elõzetesen lefoglalt jegyek átvételére vasárnap 19 órától a Városház téri jegyárusító pavilonban lesz lehetõség. További információ a jegyiroda@arso.hu címen, vagy a +36 70 509 8805 telefonszámon kérhetõ.

Az ingyenességre vonatkozó döntés a Koronázási Szertartásjátékot nem érinti. A szervezõk szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy elõvételben a jegyek nagy része elkelt, így aki szeretne részese lenni az augusztus 18-i vagy 19-i elõadásnak a Nemzeti Emlékhelyen, az váltsa meg belépõjét mielõbb!

forrás: www.szekesfehervar.hu

 

Hírek

Videók