PartiTúra – Mediterrán szépségek

ELMARAD!!! Helyszín
Vörösmarty Színház
Időpont
2020.10.08. 10:30

Októberben az iskolákban zajló szigorítások, szabályozások miatt sajnálatosan nem tudja elindítani a gyermekeknek, fiataloknak szóló PartiTúra Ifjúsági Hangversenybérletét, így a Mediterrán szépségek című koncert egy későbbi időpontban kerül megrendezésre!

Mediterrán szépségek

Gitáron játszik és vezényel: Notis Georgiou

Napsütés, végeláthatatlan kék tengerpart, finom ételek és italok, vidámság, vad szenvedélyek, hangos énekszó. A hétköznapi ember így látja a Földközi-tenger partjainál élők világát. Azonban arról kevesebb szó esik, hogy innen származtatható az európai kultúra bölcsője, sőt – talán ez a felhőtlenség, az élet szeretete okán – rengeteg nagyszerű alkotó és előadóművész élt ezeken a vidékeken. Görög, spanyol és francia zenéket mutatunk be nektek, sőt a déliek kedvenc hangszere, a gitár, mint szólóhangszer is megjelenik az Alba Regia Szimfonikus Zenekar élén ez alkalommal. Vendégünk Notis Georgiou gitárművész és karmester lesz, aki a Földközi-tenger kellős közepén, Cipruson született és nőtt fel, így személyesen megtapasztalhatjátok a valódi mediterrán temperamentumot.

További előadások 2020. október 8. 12:00 és 13:30

A COVID-19 veszélyhelyzet miatt esetlegesen elmaradó előadásokra jutó bérlethányadot automatikusan megtérítjük! A 2019-20-as évadban elmaradt A varázsfuvola – keresztmetszet című előadásra vonatkozó bérlethányadot beszámítjuk az új bérletek megvásárlásakor.