Az otthon hangja – mesébe szőtt zenei utazás (Gyereknapi műsor)


Helyszín
Belváros
Időpont
2022.05.28. 15:00 - 16:00

Május utolsó hétvégéjén újra a gyerekeké lesz a fehérvári belváros: a Hetedhét Játékfesztivál május 28–29-én várja a családokat, hogy kicsik és nagyok közösen élvezzék az önfeledt játék örömét. Lesz persze Hétpróba is, amelynek témája idén a család, és akad egy kis kalamajka is, amelyre a gyerekeknek kell megoldást találniuk. A színpadon igényes bábműsorok és koncertek szórakoztatják a közönséget, mókáznak a gólyalábasok, az utcai játékelemek között pedig régi ismerősökkel és újdonságokkal is találkozhatnak a fesztivál látogatói, akik kézműveskedhetnek is a két nap során. 

A fantasztikus mesevilágba kalauzoló fesztiválhoz csatlakozik idén az Alba Regia Szimfonikus Zenekar is “Az otthon hangja” című mesébe szőtt szimfónia előadásával, amelyet Dobszay Péter karmester írt, külön erre az alkalomra.

 

A műsorban elhangzik majd Bartók Béla: Román népi táncok és Pjotr Iljics Csajkovszkij: Vonósszerenád című művének részletei.

 

 

 

Az ingyenes programot szabadtéren, a Belvárosban rendezik. Kedvezőtlen időjárás esetén a program elmarad, esőhelyszín nincs!

További információ: https://fehervariprogram.hu/event/hetedhet-jatekfesztival-2022/