Kérdezd a Karmestert! -Haydn jegyében

Helyszín
ARSO Székház
Időpont
2022.09.12. 19:00 - 20:30 Jegy

Műsor:

Haydn: A Napszak-szimfóniák – 6. „A reggel”

 

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekart Dobszay Péter Junior Príma-díjas karnagy dirigálja.

 

 

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a 2022/2023-as idényben új kezdeményezéssel szólítja meg a székesfehérvári zenebarátokat. A „Kérdezd a karmestert!” sorozat koncertjei különleges alkalmat kínálnak az érdeklődőknek, hogy egy-egy ismert klasszikus zenemű kapcsán betekintsenek a zenekar működésébe, s mindenekelőtt közelebbről is megismerjék a karmesteri munka izgalmas műhelytitkait. A sorozat első estjén Haydn népszerű Napszak-szimfóniáinak első darabja, a 6. D-dúr „A reggel” szimfónia áll a  középpontban: Dobszay Péter Junior Prima-díjas karmester, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar művészeti vezetője mutatja be a művet, s válaszol a hallgatóság kérdéseire. Szeretettel várjuk Kedves Közönségünket új, izgalmasan formabontó hangversenyünkre!

 

 


 

 

Információ:

Az ARSO Székházban rendezett koncertekre jegyek 1900.- ft-ért válthatók.

A jegyek árából az ARSO a nyugdíjasok és a diákok számára minden esetben, kedvezményt biztosít számukra 1500.- ft-os áron kínáljuk a belépőket.

Jegyek és bérletek a zenekar jegyirodájában válthatók a Vörösmarty Színházban (Székesfehérvár, Fő utca), nyitva: hétfőtől péntekig 10.00–18.00 óráig

Online jegyvásárlás: arso.jegy.hu