Filharmónia-bérlet Székesfehérvár


Időpont
2022.01.31. 19:00 - 21:00 Jegy

Különleges műsort hallhat a közönség január 31-én Székesfehérváron. Brahms, Schumann és Schubert műveinek tökéletes megszólaltatásáért a közönség kedvenc, Junior Prima díjas Dobszay Péter karmester, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar és Devich Gergely csellóművész felel. A dirigens az improvizáció kedvelője, sok hangszeren játszik, vezénylete ennek segítségével válik professzionálissá. Ha teheti trombitál, klarinétozik vagy hegedül, hogy a muzsikosok szemével lásson és érezzen egy vibrátót, megtapasztaljon egy regiszterváltási nehézséget, és saját kezében érezze a hangszerek húrjainak színkülönbségét. Devich Gergely, akinek reggel kilenctől este kilencig a kezében van a cselló, hazánkat képviselte a 2014-es Fiatal Zenészek Eurovízióján Kölnben. Tanára, Antók Zsuzsa szerint pedig akkor fogja abbahagyni a csellózást, ha elveszti az egyik kezét, tehát neki játszania kell! Tekintsék meg a két fiatal tehetséget a Vörösmarty Színház színpadán január végén!

 

Előadók:
Alba Regia Szimfonikus Zenekar
Devich Gergely – cselló
vezényel: Dobszay Péter
Műsor:
Brahms: Variációk egy Haydn-témára
Schumann: a-moll csellóverseny
Schubert: 9. “Nagy” C-dúr szimfónia

 


Jegyár: 4 300 Ft / 4 900 Ft
Kedvezmény:
Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország székesfehérvári Filharmónia bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-60%-os kedvezményre az évadban!
Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából.
Példa:
1. jegy teljes ár
2. jegy 20% kedvezmény
3. jegy 30% kedvezmény
4. jegy 40% kedvezmény
5. jegy 50% kedvezmény
6. jegy 60% kedvezmény
Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.
A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.
Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!
Jegyek válthatók a Vörösmarty Színház jegyirodájában (Székesfehérvár, Fő utca 8.; +36 22 503 503), valamint online a www.jegymester.hu-n.
A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.
A Filharmónia Magyarország együttműködő partnere a Porsche Hungaria.