Az otthon dallama – zenébe szőtt mese


Helyszín
ARSO Székház
Időpont
2022.12.09. 09:00 - 10:00 Jegy

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy testvérpár, akik királyi szüleikkel és Nagyimamával éltek egy csodás, mesebeli, hegyormokkal és erdősávokkal övezett királyság legszebb palotájában. Dániel úrfi és Júlia kisasszony csepp gyermekkoruk ellenére kivételes tehetséggel és briliáns elmével voltak megáldva, az apró, de teljesen szokványos viták ellenére, jó testvérek voltak. A királyfinak és a királylánynak egyetlen közös vágya volt: egy kis állat, méghozzá egy őz gida. Kedves Olvasók, talán nem árulok el nagy titkot azzal, ha ebben a rövid ajánlóban elmondom Önöknek: az Alba Regia Szimfonikus Zenekar „Az otthon dallama” című meséje azt a történetet mondja el Csajkovszkíj és Bartók Béla örökérvényű dallamaival, amelyben a gyerekek ezen vágya kívánságból valósággá vált. Dobszay Péter történetét a zenekar munkatársa, Torma Kinga Regina meséli el. A zenekart Dobszay Péter Junior Prima-díjas karmester vezényli.

 

Az otthon dallamának kedves története december 9-én, pénteken 9, 10.30 és 12 órakor, három előadás erejéig elevenedik majd meg az ARSO Székházában (8000 Székesfehérvár Szabadságharcos út 59.).

 

 

 

A koncertet kifejezetten óvodás és kisiskolások számára ajánljuk, így osztályok, óvodás csoportok jelentkezését is szeretettel várjuk!

 

 

 


 

 

Információ:
Az előadásra belépők 800.- ft-ért válthatók, a zenekar Vörösmarty Színházban található jegyirodájában elővételben, nyitva: hétfőtől péntekig 10.00–18.00 óráig vagy online az arso.jegy.hu oldalon.

 

Az esemény sajtónyilvános!

 

 

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.