Bel canto – Esőnapi információk

Esőnappal rendelkező egyestés fizetős rendezvény esetén a megvásárolt jegy visszaváltása nem lehetséges. Megvásárolt jegy csak abban az esetben váltható vissza, amennyiben a rendezvényt Zenekarunk lemondja, illetve amennyiben a rendezvényt kedvezőtlen időjárás miatt a kitűzött esőnapon sem lehet megtartani. Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmaradásáról Zenekarunk legkésőbb a rendezvény napján 16.00 óráig a www.arso.hu honlapon, valamint a facebook és instagram oldalán, közleményt ad ki. Amennyiben közleményt nem adunk ki a megadott időpontig, úgy Zenekarunk a rendezvény megtartására készül.
 
Zenekarunk fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt a helyszínen is lemondja. Az Esőnappal rendelkező egyestés fizetős rendezvény esetén a rendezvény megtartottnak tekintendő, amennyiben a rendezvény teljes időtartamának fele lezajlott. Az Esőnappal rendelkező egyestés fizetős rendezvény kezdésekor jelentkező műszaki, technikai akadályok, valamint kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény megkezdésével 30 percet várunk. Így arról, hogy az adott rendezvényt megtartjuk vagy sem, az előadás tervezett megkezdéséhez képest 30 perccel később, a helyszínen dönt a Zenekar. Amennyiben kedvezőtlen időjárás miatt a rendezvény fele elérését megelőzően szakad félbe és a rendezvényt nem folytatjuk, a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja és helyszíne a www.arso.hu honlapon, valamint a facebook és instagram oldalon olvasható.
 
Esőnapra tolódott rendezvény esetén, amennyiben a rendezvényt a Szervező a kijelölt esőnapon sem tartotta meg, a megváltott jegyek az elmaradt rendezvényt követő munkanaptól számított 5 munkanapon belül a jegyvásárlás helyszínén, nyitvatartási időben válthatók vissza, vagy az 5 munkanapon belül megírt, az Zenekar részére szóló (jegyiroda@arso.hu) kérelem alapján az Zenekar átutalással visszafizeti a jegyek árát. A kérelmeket 5 munkanap elteltével nem vesszük figyelembe. A határidőn túli visszaváltásra a jegypénztárnak nincs lehetősége. A visszaváltásra a helyszíni pénztár, vagy más, ezen rendezvény jegyeinek árusításával foglalkozó pénztár nem kötelezhető. Az elmaradt rendezvény napján a jegyek helyszíni visszaváltására nincs lehetőség! Kérjük, jegyét mindenképpen őrizze meg a rendezvény végéig, mivel ez szolgál arra, hogy félbeszakadt rendezvény esetén az annak pótlására kijelölt esőnapon ismét bejöhessen a nézőtérre!
 
!!!!!!!!!!!!!!!!!         A Bel canto koncert esőnapja: 2024. június 22. szombat 20.00 óra          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hírek

Videók