Alba Regia Piknik 2018

piknik

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar azzal a szándékkal hozta létre különleges eseményét, az Alba Regia Pikniket, hogy egy vadonatúj, kötetlen formában történõ találkozást teremtsen városunkban, a Csónakázó-tó partján, melynek szereplõi a zenészek, a közönség és természetesen a zene.

Idén 2018. június 26-án délután 17.30 órától ismét várja és hívja zeneszeretõ közönségét az együttes. A piknikrõl nem hiányozhat a pléd és a kiskosaras uzsonna sem, ezért aki tud és kedvet érez hozzá, ennek megfelelõen készüljön. Természetesen a zenekar is így várja az érdeklõdõket: nem csak zenével, hanem italokkal, finomságokkal.

A helyszínen felállított kis színpadon kedvenc zeneszerzõink legszebb mûveit hallgathatják meg zenekari tagjaink tolmácsolásában. Lehetõség lesz vidám, kellemes beszélgetést folytatni a zenekedvelõk körében.

A Farkas Ferenc Hangversenybérlet utolsó koncertjén elhangzott felhívásunkra sok javaslat érkezett, sok ötletet kaptunk a következõ évad összeállításához. Ahogy akkor ígértük, ezen az eseményen sorsoljuk ki, kiknek kedvez a szerencse, akik megnyerik a három 2018/2019-es évadra szóló Farkas Ferenc bérletek egyikét.

 

Töltsük el együtt ezt a kellemes délutánt!

 

További információ:

Czirbus-Varga Andrea

+36-70-5140-485

Alba Regia Szimfonikus Zenekar

 

Hírek

Videók