Valentin-napi koncert az Alba Regia Szimfonikus Zenekarral

Február 14-én romantikus Valentin-napi koncertet ad az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Legyen része Ön is ennek az egyedi élménynek! Jöjjenek el Valentin-napon este 6 órára a Vörösmarty Színházba azzal, akit igazán szeretnek!

Örökzöld slágerek, szerelmes dallamok könnyed-klasszikus köntösben lesznek hallhatóak az Alba Regia Szimfonikus Zenekar előadásában. A meglepetés produkcióból annyit elárultahunk, hogy a hazaiak közünk Cserháti Zsuzsa, Kovács Kati és Máté Péter legszebb szerelmes dalai fognak felcsendülni és persze a tengerentúlról is hozunk Önöknek pár csemegét. Megkockáztatjuk, hogy James Bond és maga a Hegylakó is meglátogat minket, de a többire derüljön fény a helyszínen. A megváltott jegyekhez szünetben egy-egy pohár pezsgőt szolgálunk fel és egy szál rózsával is kedveskedünk!

Váltsa meg Vacsorajegyét, és spóroljon időt! A koncert után a Vörösmarty Színház Kávézójában igazi romantikus hangulatban várjuk egy finom vacsorával. A vacsorajegy ára 17.900 Ft, és korlátozott számban érhető el!

Menü:

Előétel: A szerelem hullámhosszán – szerelmes táncdalok, musicalek, örökzöld dallamok

Főétel: Pankó morzsában sült jércemell filé mediterrán grill zöldség ágyon snidlinges burgonyapürével

Desszert: Édesmámor pohárkrém

Italok:

Welcome drink: Martini Bianco/Rosso

Bor: Hilltop Irsai Olivér/ merlot/ merlot rose

Pezsgö: Törley Édes/száraz

Szeretettel várjuk Önönket február 14-én Valentin-napon, este 6 órától a Vörösmarty Színházban! Ünnepeljünk együtt romantikus dallamokkal és utána egy finom vacsorával!

 Közreműködnek:

Fehér Adrienn

Füredi Nikolett

Jónás Andrea

Kovács Áron

Rezsnyák Róbert

Szomor György

Vezényel: Ruff Tamás

 Jegyek:ITT

Vacsorajegyet 17.900 ft-ért (koncert+vacsora) jegypénztárunkban tudnak váltani! (Fő utca 8.)