A HANGOKKAL FESTŐ HAYDN – HÉTFŐN KEZDŐDIK A PARTITÚRA IFJÚSÁGI HANGVERSENYSOROZAT

Bérleteket és jegyeket is lehet váltani

„A hangokkal festő Haydn” című koncerttel kezdődik október 10-én, hétfőn a PartiTúra Ifjúsági Hangversenysorozat. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertjeit ezúttal új helyszínen, a muzsikusok Szabadságharcos úti Székházában rendezik. 

A nyitó koncertet október 10-én, hétfőn és 11-én, kedden is három időpontban: 9, 10.30 és 12.00 órai kezdettel tartják. A program elsősorban az általános iskolásoknak és a középiskolásoknak szól, de minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A matiné hangversenysorozat az idei évben is különleges és izgalmas tematikájú koncerteket kínál. A szórakozásra, tanulásra és izgalmas kikapcsolódásra is alkalmas programra Dobri Dániel kortárs művészeti vezető, a hangverseny házigazdája vállal ismét garanciát, aki ezúttal Dénes-Worowszki Marcell karmesterrel is beszélget majd.

A négy előadást tartalmazó bérlet ára továbbra is 2400 forint lesz, az előadásokra jegyek is válthatóak egységesen 800 forintért, személyesen a Vörösmarty Színházban található jegypénztárban (H-P 10-18 óráig) vagy online.

Hírek

Videók